torsdag 5 februari 2015

En skog av plastskedar...
 Idag badade hela köket i sol. Så ljuvligt! Och som ett brev på posten slog då även arbetslusten till. Tänk vad livet går lätt när ljuset återvänder. Fram med fröpåsar och jord. Här skulle det minsann sås!

Perenner som ska stå ute, perenner som ska stå varmt, perenner som är ljusgroende och några som vill ha ett litet täcke av jord på kroppen. Många olika önskemål. Sen är det bara att vattna, pyssla och.....vänta:-)


Jag hade glömt att köpa namnetiketter så jag fick ner i källaren och rota runt i förrådet efter ett för ändamålet passande supstitut. Hittade en megapack kaffeskedar, som blivit över sen studentskivan ifjol. Man tager vad man haver...även om resultatet blev en mindre vacker plastskedsskog:-)


Ha en go torsdagskväll!
Kram Milla

3 kommentarer:

 1. Vilket smart tips med plastskedarna, ser ganska kul ut också. Der är väl det som kallas lateralt tänkande, när man kan klura ut så smarta lösningar. Jag har också sått idag, det känns verkligen härligt att vara igång igen./ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Det fungerar jättebra med plastskedar. Litet svåra att skriva längre namn på. Ser rätt kul ut också. Solen, var fick du den ifrån? / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Britt igår var vi lyckliga i solen..idag är vi tillbaka i verkligheten med moln, moln, moln. Men helgen verkar ju desto mer lovande:-)
   Ha en bra helg!
   Milla

   Radera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla