lördag 22 april 2017

Blåsigt och kallt..

Sitter man inomhus ser det väldigt skönt ut ute i trädgården. Men tro mig, jag har varit där! Inte särskilt varmt och mysigt alls. Bara väääldigt blåsigt! 


Har i alla fall lyckats att få igång mina pumpar i fontäner och damm. Alltid något😊fast vattnet blåser hit och dit...


Men grodan ligger lugnt och stilla😊


Blodörten har börjat slå ut! Väldigt söt! Blåsipporna gick knappt att fota för de fladdrade så i vinden, stackarna.
En vit kungsängslilja! Hurra! Undrar när jag planterat den?!


  Lite rostigt har kommit fram i örtlandet där en del timjan verkligen inte ser särskilt pigga ut. Får bli till att skaffa nytt, igen...


Tulpanerna trivs dock.


Tror faktiskt att jag smyger in i lusthuset istället. Som sagt, inget mysigt alls ute. Desto bättre där inne!

Kram Milla


4 kommentarer:

 1. Hej Milla!
  Lika blåsigt här, har varit ute ett tag ändå, men höll på att flyga iväg. Grodan verkar trivas, så fin. Härliga tulpaner och fritillaria i blom, dem får jag vänta på ett tag till, men blåsipporna och vitsipporna blommar, gulsippan på väg. Händer mycket i rabatterna nu.
  Ha en fin helg /Marika

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där! Provsatt min varma hörna igår för det kom ett varmt stråk. Men strax kom vinden och jag fortsatte jobba istället. Lyssnade delvis på P1 trädgårdsprogram igår. De besökte en fd stationspark tillsammans med Vägverkets landskapsarkitekt, tror jag. Han berättade om när järnvägsnätet skapades och hur det samtidigt skapades parker vid alla stationer OCH hur de ofta hade vatten och en fontängroda. Grodorna är oftast borta idag.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Brr, det var likadant hos oss. Tittade jag ut genom fönstret så såg det så skönt. När jag kom ut stod jag inte ut. Gick in igen och skolade om växter på altanen. Altanen som nu är fullproppad... och jag har inte skolat om allt ännu...

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Det var skikkelig kald vind igår, men vi kledde på oss og holdt på noen timer :-)
  Idag er det regn, sludd og snø så det blir innesysler. Hadde tenkt å "flytte inn i drivhuset", men det er meldt fortsatt frost, så vi venter til helgen.
  Ha en fin uke.
  Eirin

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla