söndag 24 april 2016

Morgonrunda och roshandskar...
Med svarta moln som tornade upp sig åt norr hade vi tur att inte snön föll över oss idag. Här sken solen hela dagen och morgonen var underbar. Kall men så fin! Var tvungen att ta med kameran ut på en sväng i trädgården och botanisera bland aklejor, pioner, vårkragar, scillor och backsippor.
Klippte alla rosorna i förmiddags och hoppas nu att inte det blir för kallt och eländigt...Fick användning av de nya snygga skinnhandskarna, som jag köpte i England. Brukar se ut som en riven katta när jag klippt rosor:-) De här handskarna var helt perfekta. Långa och samtidigt smidiga att ha på sig och inga rivmärken. Nu hoppas vi på ett riktigt rosår!Allt gott!
Milla

6 kommentarer:

 1. Ja, vi hoppas på ett bra år! På alla sätt. Och vi hoppas på en vår också! Minus 3,8 i morse, snö nu och väldigt mörkt.....men det kommer, det kommer!
  Fina och bra handskar! Rosornas taggar är väl härliga! Gaaaahhhh......
  hej svejs

  SvaraRadera
 2. Rospyssel är alltid lite vanskligt. Tur att du är ordentligt rustad i dina handskar. Så skönt det låter med en solig och fin dag! Här har vi regn, rusk och snö!
  allt gott!

  SvaraRadera
 3. Det kommer upp så mycket fint i rabatterna nu, trots kylan, hoppas de inte fryser ihjäl. Min nya ros Lykkefund, behöver inte klippas, det har någon annan redan gjort. Trodde inte taggiga rosor var så lockande.
  Hoppas att värmen kommer snart.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 4. Så vakker en vårdag med fin blomstring og mye på gang. Litt mer varme, så eksploderer det.
  Gode dager til deg.
  Jannicke

  SvaraRadera
 5. Jeg vil bare si at lenken til din hage i Tusen trädgårdar virker ikke.

  SvaraRadera
 6. Beskar rosene samme dag som deg:-) Deilig å være ferdig med det.
  Fint du tok med kameraet ut i hagen ! Vakre bilder.
  Nyt våren.
  Eirin

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla