tisdag 10 januari 2017

Nu är glada julen slut, slut, slut...


Avslutningen på julen blev några härliga skiddagar med släkten i Branäsfjällen men nu är vardagen obönhörligen tillbaka. Eller egentligen har ju vi trädgårdsmästare det rätt lugnt nu. Det är så att säga vår semestertid nu innan beskärningsarbetet är startskottet för säsongen. Gäller att ladda batterierna. Jag passar på att sitta vid skrivbordet och göra designjobb. Jätte roligt!


Julen åkte ut igår. Vår fina gran som doftat så gott och stått så fint hela julen tyckte inte om att bli lämnad ensam utan vattning så den tvärdog. Miljoner barr i dess spår men tur ändå att det bara var att öppna altandörrarna och hysta ut den😊


Nu står tulpaner på bordet, krokus i köket och pärlhyacinter vid läshörnan.Njuter även fortfarande av de småblommande amaryllisarna i fönstret. De blommar och blommar...


Allt är precis som det ska vara i väntan på vårvintern. Och det ser lovande ut. Klockan är fyra och det är fortfarande ljust ute. Härligt!

Kram Milla


5 kommentarer:

 1. God fortsättning! Som vanligt härliga foton! AA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma till dig och tack så hjärtligt🤗
   Kram Milla

   Radera
 2. Vilken härlig bild från fjällen. Min gran åkte ut igår, och den var riktigt fin i år. Kanske för att jag har kommit ihåg att vattna. Amaryllisarna blommar här med, men nu börjar jag längta efter lite vårblommor.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tog en promenad ner till bokhandeln nu på förmiddagen. Det snöade inte när jag gick men....såg ut som en snögubbe när jag kom hem! Riktigt busväder! Nu längtar man onekligen till varmare tider🤗Ha en bra dag!
   Kram Milla

   Radera
 3. Och jag som tyckte att vår gran barrade mycket... Wow. Tur att det var nära altandörren. hihi!
  Ha en fin dag och vila så mycket du kan inför beskärningstiden som kommer inom kort.

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla