fredag 3 november 2017

Novemberskönt...


November. Höstrusk. Innesittarväder. Godnatt trädgården (jodå, så illa är det, är rätt nöjd för säsongen nu). Helt ok att krypa upp i soffan. Tända ljus. Gosiga plädar. De sista grönsakerna i pallkragarna. Klen grönkål (tror att vår el giganto stora björk är pallkrageskurken...har varit ett ynkligt odlingsår och björkar i all ära men de är TÖRSTIGA, särskilt i bevattningsförbudstider märks det).


Kanske ska göra något fint pynt med kålen istället.


De sista möblerna inplockade.


Dammen porlar fortfarande men är lika trött som dess ägare. Minsann dags att stänga pumpen och låta allt gå i vinteride.


Desto roligare inomhus! Sen 2001 har sovrumsinredningen gått i stå. Alltså, det var ju fint i början men nu är det dags för totalrenovering! Hurra! Ut med vitt och blått. In med brunt och murrigt😄 Ber att få återkomma i ärendet när tapeter och golv börjar komma på plats. Har tillbringat denna eftermiddag med att måla alla lister. I morgon väntar taket...hujedamej...ingen höjdare. Eller jo, en höjdare är det för vi har taket upp i nock, men måla tak gillar nog inte min nacke. Undras om det går att muta någon...

Ha en skön fredagskväll!
Milla

1 kommentar:

  1. Hej Milla!
    Ja, nu börjar det kännas, att det är skönare inomhus. Har man dessutom ett projekt på gång, så är det perfekt. Här har böcker och stickning kommit fram, och trädgården får vila. Har bara några krukor kvar att städa undan.
    Ha en fin helg!
    Marika

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla