fredag 26 januari 2018

Vårlikt...

Nu på förmiddagen tittade solen fram och det var helt ljuvligt ute. Passade på att städa bort de sista små granarna, som stått på verandan och vårpyntade lite istället. I rabatterna växer det. Vi som inte haft någon snö, eller kyla heller för den delen, kan se från dag till dag att saker händer. Snödroppar, vintergäck och även en galen minipåsklilja. 


Köpte sju tulpaner för en tjuga på Ica. Som små rosor. Helt ljuvliga!


Hoppas ni får en
riktigt härlig helg!
Kram Milla

6 kommentarer:

 1. Det ser ut att vara betydligt mer på väg hos dig. Får ge mig ut och kolla... Fint stilleben på verandan :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu väntas kyligare väder så då stannar det kanske upp lite. Men idag hittade jag en blåsippa i trädgården..
   Kram Milla

   Radera
 2. Hej Milla!
  Härliga vårliga bilder. Vi fick besök av våren och solen igår, satt och fikade på altanen, idag är det vitt igen, men solen börjar titta fram.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värmer skönt när den hälsar på. Här är det mest grått tycker jag. Då får man njuta av små solglimtar i rabatterna istället.
   Kram Milla

   Radera
 3. Känns helt overkligt att det skiljer sig så mycket i klimat på några mil (15?). Ovanligt mycket snö i Alvesta i år och inatt har det pudrat på igen. Skönt att titta in på dina härliga vårbilder. Ska gå ut och krafsa lite bland löven för att se om några vintergäcksnackar är på väg.
  Kram
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen märkligt. Vi har inte haft någon snö alls i vinter så det är ju inte konstigt om vi har ett försprång. Idag hittade jag en liten blåsippa och det känns ju verkligen lite väl tidigt😊
   Kram Milla

   Radera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla