söndag 22 februari 2015

Ännu ett år...





I veckan som gick firade jag min födelsedag. Inte så vidare värst mycket att hetsa upp sig över men ändå ett tillfälle att få träffa nära och kära över en kopp kaffe och prata lite. Sen finns det en fördel till (förutom den där att man blir äldre och förhoppningsvis visare...) och det är att det är vårblomshögtid i blomsteraffärerna. Lite snäll måste jag trotsallt ha varit under året eftersom jag nu njuter av en massa vackert även i mitt kök. Tulpaner, hortensior, irisar, pärlhyacinter, kungsängsliljor och bulliga rosenbuketter. Känns härligt och lyxigt:-)







Pyssliga storasyrran hade gjort den här insekten till mig av en itusågad silversked! Superfin! Andra delen av skeden hade blivit en skalbagge, såg jag. Den låg på lillsyrrans matbord:-)



Milla

7 kommentarer:

  1. Beautiful flowers !
    Great photos !

    SvaraRadera
  2. Även här finns en del tulpanbuketter. Av samma orsak.
    Vad det är fina bilder på snödropparna. Jättefin insekt. Vad hon kan! / Britt

    SvaraRadera
  3. Grattis på födelsedagen i efterskott! Snygg insekt du fått, duktig hon är. Och så många härliga blommor och buketter. Jättefint.
    Ha det gott
    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig insekt!! Jättefin! Vackra blomsterbilder också!!
    Kram på dej
    Annika

    SvaraRadera
  5. Du måste ha varit osedvanligt snäll för så många fantastiska blommor du fick! Och ett kryp också! Det var riktigt kul att titta på, en liten konstnär i familjen, tro? Irirsarna såg så härliga ut och alla dom andra blommorna också. Och jösses, jag glömde ju nästan gratulera dig så mycket!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  6. Hei! Gratulerer så mye med dagen som har vært. Innmari fine bilder du har tatt av blomstene du fikk. Likte veldig godt insektsmykket. Ha det så godt! Anne

    SvaraRadera
  7. Grattis i efterskott! Insekten var väldans fin och jag önskar mig både en storasyster och insekt helt plötsligt. Är övertygad om att du varit snäll utan att se de vackra växtbilderna :)

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla