söndag 3 juli 2016

Det blev en härlig Tusen Trädgårdarsdag...Stort varmt tack till de flera hundra, som kom till oss och vår trädgård idag på Tusen Trädgårdar. Så positiva och glada. Vi trotsade ett par regnskurar och njöt av solen då den tittade fram. Ett ganska perfekt trädgårdsbesöksväder faktiskt:-) Många passade på att ta en fika i trädgården och mumsa på vårt hembakade. Eller bara sitta i lusthuset en liten stund. Men även prata med mig eller andra trädgårdsentusiaster.
En fantastisk dag är till ända och vi pustar ut i soffan. Jag är trött i både hals och huvud men samtidigt full av ny energi. Säga vad man vill men det är mycket fix innan ett arrangemang som Tusen Trädgårdar. Det rensas ogräs, krattas och putsas varje ledig kväll veckan innan. Att det sen regnat en hel del för första gången på evigheter har ju inte förenklat saker och ting:-) Mycket kan ju inte göras förrän i sista stund. Men det glöms fort när man träffar så många trevliga, positiva, glada och entusiastiska trädgårdsmänniskor. Vilken boost! Samtidigt är det en dag, som är omöjlig att ro iland om man inte har hjälp av nära och kära. En syster som hjälpt mig att baka och servat med kaffe och fika hela dagen. En underbar man som sålt fika och diskat och härliga tonåringar som också fått rycka in. 
Tack underbara ni för att ni finns!
Nu är det dags att krypa till kojs. Imorgon åter tillbaks till verkligheten för då ska det klippas häckar...

Stor kram/ Milla

7 kommentarer:

 1. Vad kul att det blev lyckat, ser alldeles underbart ut.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktigt lyckad dag Marika! Väldigt roligt!
   Kram Milla

   Radera
 2. Tusen tack för att jag fick komma förbi och titta - såå fin din trädgård är! Och så kul att träffa dig, mycket roligare med ett ansikte bakom bloggen nu :-) Jag hoppas att jag får tillfälle att komma tillbaka fler gånger!
  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du kom Elin! Nu fick ju även jag ett ansikte till insta och blogg☺En lyckad dag med mycket folk blev det. En riktig energikick! Du är välkommen när helst du vill! Då kan vi ju fika ihop☺
   Kram Milla

   Radera
 3. Ser verkligen ut som härligaste trädgårdsfesten! Jag var så nära att åka till er som hade öppet i Laholm, men omständigheter ville annat. Hoppas det blir nån ny chans.
  Nu regnar det här också 45 välkomna mm i natt.
  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Så härligt det ser ut och låter när jag läser dina ord. Hoppas verkligen jag får möjlighet att besöka din trädgård en annan gång. I söndags höll jag mig hemma efter att jag varit på många husvisningar förra veckan. Hjärnan vilade med ogräsrensning, det har exploderat efter allt regn...

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Åh, där hade jag gärna varit. Strosat runt, fikat och pratat trädgård. Men nu var jag på Jylland (också härligt, så klagar inte), så får hoppas besöka dig och din trädgård en annan gång. (Kanske göra gemensam sak med Carina... ;o)
  kram
  Katarina

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla