lördag 25 mars 2017

Fix och gräv...

En riktigt skön dag i trädgården är till ända. Friska vårvindar gjorde  det bäst att hålla igång för blev man stillastående var det ganska så svalt. Men i lä var det härligt! Har börjat med ett nätt litet projekt vid yttertrappan. Ska höja upp rabatten med större stenar, fylla på med ny jord och plantera rosor och perenner. I pallkragarna har jag förvarat lite smått och gott över vintern som äntligen ska få komma ner i jorden. Tiden räckte inte till i höstas. Så ser fram emot morgondagen! Då ska jag fixa!

Kram Milla

PS.  Nu har blåsipporna slagit ut!


4 kommentarer:

 1. Åh så söta blåsippor.
  Kul med nytt projekt
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Milla!
  Härligt att komma igång med nya projekt i trädgården. Det var rätt blåsigt idag, men hann rensa de flesta rabatterna igår.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att komma igång! Nät och nätt är ju relativt;) vårlökarna åker karusell. Hoppas du får bra väder för det är ju sä skönt att bli klar och att få växter på den plats man önskar.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Tack - då vet jag att jag ska ge mig ut till veckan - blåsippsreservatet lockar :) Visst var den en underbar dag :) Jag klarade mig med rätt lite vind så det var perfekt.

  Låter som ett kul men jobbigt projekt. Men verandan skriker nästan... ..hej jag vill ha rosensällskap. Väldigt vacker veranda redan nu :)

  HA det gott! Carina

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla