söndag 20 mars 2016

Nystädat...


Årets värsta skitgöra är nu avklarat! Det där att högtryckstvätta växthuset☺Det spelar ingen roll att man är klädd från topp till tå i regnställ, gummihandskar- och stövlar. Man ser ändå ut som en dränkt katt och lortgris. Jädringens vad det kan skvätta både jord och vatten. Men snyggt blir det när allt är klart. Nästan som nytt!


Nu återstår bara ny fin jord och när värmen kommer ska här fyllas med all sköns gottigheter☺

En fortsatt skön söndagskväll till er alla!
Nu ska jag hoppa i duschen...
Kram Milla


5 kommentarer:

 1. Vi är många som passat på att trädgårdsstäda den här helgen. Jag har inget växthus, men mycket annat att plocka med. Bara att vara ute i vårvädret räcker ju egentligen, men det känns extra bra om det blir lite nyttigt gjort också.
  Ha det gott! ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ett jobb. Det går ju inte att förhindra att det rinner längs armarna.
  I år har vi dock ett nytt och slipper tvätta. / Britt

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev! Att bli smutsig när det gäller trädgård, det kan jag lova att jag varit med om. Det hände att jag arbetade i en containerplantskola tidigare, som support, och då började man kruka i början av mars och då kan vi tala om lera och mull och det blev alltid regn och snöstorm och det var svinkallt och varenda dag var jag så där......men det är en skön känsla efteråt, när man bytt och duschat av sig och man känner att nu har jag verkligen uträttat något!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Så bra det blev! Men visst är det ett slaskgöra utan dess like... Tvätt av växthus står på schemat i påskhelgen. Jag hoppas innerligen att vädret är med mig.
  Allt gott!

  SvaraRadera
 5. Det gjorde du rätt i och jag hoppas duschen var riktigt varm och skön :) Fint resultat dock och kanske blir det jord redan till helgen? Köpte faktiskt en frostvakt igår för trycket bland plantor som behöver flytta ut börjar bli högt.

  Kram, Carina

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla