söndag 15 maj 2016

Hänryckningens tid...

Detta fantastiska överdåd vi översköljs av dagligen. Praktfulla körsbärsträd, äppelträd som ser ut som de är täckta av snö, tulpaner, mossflox, blommande häggmisplar och pärlbuskar Pingsten och maj - hänryckningens tid:-) Nu borde alla få vara lediga, sitta under ett äppelträd och lyssna på humlesurr och njuta av allt det vackra. Istället far vi runt som vettvillingar, allt i trädgård och på hus ska fixas innan sommaren och semestern. Jag är inte bättre jag...men i fredags eftermiddag stannade jag upp, hämtade kameran och förevigade vårt helt fantastiska Transparante Blanche äppelträd. Tänk att vi har något så vackert i vår lilla trädgård, vår plätt på jorden.

Njut mina vänner!
Kram Milla

10 kommentarer:

 1. Hoppas du också hunnit njuta av pingsthelgen, kramar

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder! Skulle vilja krypa in i bilderna och sätta mig på den fina stolen och bara njuta av allt vackert:-)

  SvaraRadera
 3. Sagolikt vackert! Ja nu gäller det att njuta.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättevackra bilder, äppelblom är underbart.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Så fint, saknar äppelträd, så jag får njuta av ditt.
  Ha det gott /Marika

  SvaraRadera
 6. Så flott både epletreet og omgivelsene var. :)
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Helt UNDERBART !!!
  Man skulle vilja att det var så här vackert jämnt och hålla kvar tiden !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 8. Jag älskar fruktträdsblom - därför sparade vi en vildapel när vi avverkade 100 träd i den blivande parken - men gillar inte all frukt! Ja, jo, att äta den går väl an men att ta rätt på den. Anledningen till mitt missnöje är av när vi bodde i Älvsjö så hade vi en gammal trädgård med fruktträd; körsbär, plommon och massor av äppelträd!
  Kärsbär och plommon var inga problem med, dom fick man vara glad över om man fick något med för alla "pallare" - men äpplen. Det gick så långt att dom som ville ha nästan krävde att dom skulle få dom nerplockade i påsar!!
  Till slut fick vi dock tag på en fattig pensionär som promenerade förbi varje dag och som frågade om han fick ta lite fallfrukt. Det slutade med att han fick rensa träden totalt varje höst i 10 års tid efter det vi tagit det vi villa ha - underbart!!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 9. Så vackert äppleträd. Härligt med alla vita blommor. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Underbart träd och blomning. Ett av några få favoritäpplen innan de är fullt mogna och världens bästa äppelmos. Det är en sort som har allt :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla