lördag 4 juni 2016

Pimpineller i högform...

En doft i trädgården nu på morgonen. Den kommer emot mig när jag går och öppnar fönsterna i växthuset. Solen värmer redan och stadens småfåglar kvittrar i våra buskar och träd. Mmmm 'Aïchans' doft... Nästa doftpuff väntar ute vid brevlådan där dagens Laholms Tidning ligger lagom tjock;-) så den räcker till en kopp morgonkaffe. Mmmm 'Stanwell perpetual'.  Häcken har slagit ut. Berusande!


En pimpinellros till har vi som nog har en 3-4 år på nacken men först i år verkligen visar var skåpet ska stå. Alldeles ljuvliga 'Frühlingsduft' slänger sig ut över staketet. Mmmm...Nu gäller det att njuta för i denna värmen vi haft senaste veckan så går det fort. Alldeles för fort! Vill stanna tiden om så bara för en kort stund. Strosa runt i trädgården med en kopp kaffe och dofta, känna, sniffa och njuta av allt det vackra! Det ska jag göra nu! Go helg mina vänner!

Milla

7 kommentarer:

 1. Njuta och spara lite med fina blogg-inlägg. :))
  Jag nästan känner doften hit.

  SvaraRadera
 2. Tänk att dina rosor redan är så full blomning, måste vara underbart att traska runt bland allt fint! Och Fruhlingsduft, den älskar jag, vi hade sån tidigare när vi bodde i storstan, men här går inte rosor så bra, ingen jord ju. Men jag njuter av bilderna i stället! Ja, nu får man "skynda" sig att njuta! Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken blomrikedom, du kan konsten att välja rosor. Snart kommer rosblomningen till mig.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt, jag känner doften.
  Ha det fint/Marika

  SvaraRadera
 5. Makalöst vackert! Hur sköter man en roshäck?
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ansas lite (fast den borde beskäras jäms med fotknölarna emellanåt men...Den får lite hönsgödsel om den har tur sen är det mest kärlek☺Och att det är en tacksam sort, så klart!
   Milla

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla