lördag 19 juli 2014

Dejlige dage...

En tredagarstripp till vårt smukke grannland för att ladda batterierna. A och jag, gosiga syrror och svågrar och en "nypimpad" husbil. Jag säger nypimpad för det är en gammal skorv som fått ny takfärg, glada tapeter, kuddar (lite många enligt vissa...), gardiner och en ny matta. Ut på tur alltså - och dejlige dage blev det!Vi tog färjan över Öresund och lämnade Helsingborg för Helsingör och vidare mot Gilleleje och slutligen Själlands udde.
Många vackra hamnar med både fina båtar och gamla skorvar. Det är något visst med gamla skorvar om de så rullar på vägen eller över vågorna.
Visst är det härligt att bara få vara! Tids nog dags att ta tag i vardagen igen - ja eller på måndag då typ...
Men mellan arbetspassen finns det alldeles säkert tid för njutning, sol och bad. 

Ha en skön lördagskväll!
Milla

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig tripp! Ha det nu så härligt och njut av den sköna sommaren/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. En tripp kan vara så befriande och avkopplande. Och sedan kommer man hem och njuter ännu mer av allt man har omkring sig. Så är det för mig i alla fall. :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Det ser ju hur trevligt ut som helst och fint väder har ni.
  Fina bilder men jag hade gärna sett nåt från renoveringen också. Här har också bobilen som för övrigt storstädas ordentligt idag, några år på nacken.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anette! Så klart att jag borde fått dit några foton på den gamla skorven. Ska få till det. Mest nöjd med tapeten...
   Ha det gott! Kram Milla

   Radera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla