söndag 3 augusti 2014

Efter regn kommer solsken...

Inatt mullrade det i fjärran och regnet fick trädgårdens växter att prassla så där härligt som bara ett sommarregn kan. Det blev till och med behaglig sovtemperatur.


En kort morgonrunda i trädgården. Fler än jag var morgonpiggaÖppna dörrar och fönster i växthuset. Det blir en varm sommardag.
Vi äter mycket gurka och mer lär det bli.Sen blev det en härlig tallrik fil med blåbär och plommon till frukost i skuggan under parasollet.Ha en härlig söndag mina vänner

Kram Milla3 kommentarer:

 1. Dina härliga bilder får *nästan* mig att försöka jobba med att bli morgonpigg. ;) Blåbär till filen har jag också så här års, men våra Opal lär dröja innan jag vågar smaka igen. Två stycken - I RAD - som det kröp mask vid kärnan. Jag som levt mitt liv i tron att det bara var hallon man var tvungen att vränga innan man åt.... Stackars mig. Nej självklart inte! ;D Jag vet att jag inte dör om jag råkar få i mig en laarv, men det sitter någonstans därinne och jag tappar tyvärr aptiten på frukt och bär om jag ser mask i dem.
  Ha en skön och efter-regnet-frisk dag!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig morgon! Att kunna plocka ätbarheter i den egna trädgården är underbart... Praktfull blomning bjuds också, inspirerande.
  kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Härligt inlägg med morgonfräscha bilder. Saknar mina blåbär som frös i år
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla