tisdag 5 december 2017

Less is more - not...

Less is more är inte min starka sida😄Ska det pyntas så ska det! Trädgården får ju sin beskärda del. Men nu när den ligger i vintervila så får jag gå all in på huset istället. Vad är väl då mer tacksamt än julen! Heja heja!


Lilla adventsgranen! Vissa år står den fint över julen ibland kapsejsar den innan och det är ju mindre roligt. Årets upplaga är söt men inte särskilt törstig, alltså i riskzonen...Gäller att njuta fort😊


Över köksbordet har jag hängt en bit armeringsnät och dekorerat med en överbliven ljusslinga, hängt kanelstänger, hyacinter, olika gamla silverkulor och ovanpå har jag lagt enris, tall och thuja. Stjärnorna är från Rusta för runt en tia styck.


Imorgon kväll dyker ljusstöpartjejligan upp. Då är det glöggeri, snackeri, vineri, trattissopperi, godiseri men framför allt ljusdopperi. Ska bli mysigt! 


Ok då, utsidan har också fått några lampor och granar...

Mys och pynta på! Det är skapandet som är grejen...
Milla


4 kommentarer:

 1. Hej Milla!
  Fint och mysigt ser det ut. Lycka till med stöperiet.
  Kram Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marika! Ser fram emot kvällen. Det är alltid mysigt att umgås mes goda vänner.
   Kram Milla

   Radera
 2. Mysigt och härligt! Talesättet är bara applicerbart på vissa områden tänker jag. Att ha en bit armeringsnät över köksbordet var en bra idé. Ser året runt bruk för en sån lösning.

  Har faktiskt slutat stöpa ljus. De ville alltid rinna så mycket trots att jag bad de blanda en bättre ljusmassa. Men kanske framförallt för att astman gjort att jag inte kan elda så mycket längre.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har några olika storlekar på nätet och använder det lite då och då under årer. Mysigt att hänga små ljuslyktor i.
   Ljusstöpningen är mysig. Det blir inte så många ljus var utan det sociala är det viktigaste. Roligt att träffa alla och äta lite gott!
   Astma är ett elände. Bra idag när det kommit många fina batteriljus
   Kram Milla

   Radera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla