måndag 11 december 2017

Mycket mörkrött nu...


På det gamla skåpet i köket tronar ett fång med mörkröda amaryllisar. Så härligt att riktigt kunna frossa. Tre för en hundring gör ju vem som helst salig. Blå hyacinter! De som doftar starkast, tycker jag. 
Gästrummet har fått sig en välbehövlig uppfräschning och är snart färdigt. Fick ett galet stort parti med mörkröda sammetsgardiner till skänks. Ännu ett frosseri..Jag har sytt och sytt, nålat och klippt. Less is more var det ju...inte då nä...Vad gör man inte för att våra små prinsessor ska sova gott när de kommer hem😊(sorry lite mörka bilder)


Men se! Det snöar minsann ute! Riktig julstämning faktiskt!


Stora kramen
 Milla

4 kommentarer:

 1. Så himla mysigt och juligt hos dig! Här råder grådask, regn och åter regn...den där rätta julfeelingen vill inte riktigt infinna sig.
  Alltid lika kul att kika in till dig :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Titti! Idag var det faktiskt riktigt mysigt att stiga upp och världen var vit. Sen hur länge det får ligga kvar är ju en annan historia😊Gäller minsann att njuta medans tid är🌟🌲🌟
   A
   Ha det gott!
   Kram Milla

   Radera
 2. Det är härligt att amaryllis blivit en prisvettig snittblomma :) Brukar köpa några till julbordet. Men jag är konstigt nog allergisk mot dem tror jag. Åtminstone nyser jag som en galning.

  Vackert julpyntat och de röda gjorde sig i ett fång.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att få frossa! Tråkigt om du är allergisk.
   Kram Milla

   Radera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla