tisdag 15 oktober 2013

En riktig dröm tjejkväll...

Hos Annika på "Drömmar" och hos Ann på "Ann-tikt & sånt" bjöds det in till tjejträff i torsdags kväll. Det var många damer som tog tillfället i akt att få mingla runt och ta del av olika erbjudanden i de båda butikerna.


Hos min Annika kunde man bl a prova på kusin Maries goda köttfärsgryta och hembakade bröd, dricka ett glas vin eller varför inte få naglarna fint målade och dekorerade av duktiga Maja.
 
 
Butiken var laddad med presentartiklar och det var flera som fyndade bland tvålar och smycken.


Elisabeth är min kusins dotter och driver en egen hudvårdssalong, Wholesome, i Göteborg. Hon presenterad bl a ekologiska hudvårdsprodukter.


 Jäpp, här är de då...kusin Marie (hon på landet med alla fåren, ni vet), syrrorna och Elisabeth! Snyggingar! Storasyrran blev lite suddig men hon brukar beklaga sig över att hon alltid blundar på bild och nu är det ju ingen som ser om hon gör det eller inte:-) Men det ser misstänkt ut...
 


 
Jag deltog också under kvällen och svarade på frågor som rörde allt från växter till trädgårdsplanering. Jag hade även en tävling där tjejerna skulle gissa vilken ros jag hade plockat med mig ifrån häcken där hemma (där det fortfarande blommar om än mera sparsamt än på bilden som togs i somras).
Rätt svar var:
 
 
Stanwell Perpetual

 
Celestial

Lite knivigt var det allt och många bra försök kom in. Flera hade gissat på alba rosen Celestial (Céleste). Den har jag också i trädgården och de påminner en del om varandra i blomman. Dock är Stanwell Perpetual en pimpinellaros med tusentals taggar...men ack så skön, frisk och ljuvligt doftande.

Vinnare i tävlingen, tillika av en 'Stanwell Perpetual' ros, att plantera i sin egen trädgård, blev:

Maria Svensson
Grattis!

Stort tack till Annika och Ann för att ni ordnade en super mysig kväll! En riktig tjejkväll!


Kram
Milla
 
 


1 kommentar:

  1. Milla!! Det e du som ska ha tack!!! Tack för att du bidrog i stort till en riktig succe'-kväll!! Det får bli fler !!
    Kram på dej
    Annika

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla