onsdag 9 oktober 2013

Scabiosa caucasica 'Isaac House' - äntligen...Av alla perenner jag sådde i våras har höstvädden låtit vänta på sig längst. Ärligt talat trodde jag inte att det skulle bli någon blomning överhuvudtaget utan att denna sommaren och hösten bara skulle bjuda på gröna blad. Men den som väntar på något gott. Äntligen kom blommorna! Får jag presentera Scabiosa caucasica 'Isaac House' som blir ca 60 cm i strumplästen och gillar att stå i sol. Nästa år hoppas jag att den blommar oupphörligt från juli-oktober. Eller det är kanske för mycket begärt...I vilket fall så är jag väldigt svag för alla sorters graciösa väddar!
 
Kram Milla
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Precis den perennen försvann när jag möblerade om bland mina perenner förra året och jag har glömt skaffa en ny! Nu blev jag påmind - bra, tack!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Gillar oxå dessa, särskilt denna ljus-/lavendelblå och mörkt vinröda...Men ingen har klarat sig hos mig. Så ett nytt försök nästa år!
  Vacker!!!!
  Hälsn Lena

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också höstvädd, har sedan flera år blå och vit. Den blommar fortfarande trots flera minusgrader. Klar favorit, hoppas den överlever hos dig.
  Hälsn Meta i Dalarna

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla