söndag 21 december 2014

På jakt efter julstämning 2...


Det börjar arta sig! Inte med julvädret förstås (detta eviga tjat...sorry) men söndagen har varit en dag fylld av julmys. Pepparkakorna som vi bakade igår satt fint då till eftermiddagsfikat. Och undrens tid är visst inte heller förbi då tonårssonen helt plötsligt stod och bakade med sin syster...Nu stod det inte på så länge dock. Men man får glädjas över de små stunderna...

Vi tog in granen igår kväll och köket dofter av barr. Härligt! Flaggornas vara eller icke vara är ett lika hett diskussionsämne varje år. Mamman är envis och än så länge gäller - gammal är äldst:-)


Idag hade kusin Marie på landet ordnat en liten julmarknad i uthuset hemma på sin gård. Vi var fyra damer med olika företag, som stod och sålde allt ifrån kransar, lammfällar, antikt och presentartiklar.


Ann ifrån den supermysiga butiken på landet Ann-Tikt & Sånt. Min bästis Annika, Drömmar ute och inne och Marie A. med alla sina lammskin. Vilken mysig dag! Kusin Marie hade bakat fantastiska bullar och kakor och hela dagen kom det folk som ville njuta av lite julmys och stämning.


Golvet där fikat serverades var täckt med granris . Det doftade sagolikt!

Hedersgästerna-:)


En ullig smällkaramell i granen till jul kanske?


Ja, det börjar, som sagt rätta till sig. Om bara det slutade regna och blåsa ute!!
Fast tydligen kan det komma en snöflinga till jul...om nu SMHI har spått rätt i kaffesumpen,,,

Ha en skön söndagskväll!
Kram Milla

2 kommentarer:

 1. Oh, vad granen blev grann, bra val!

  SvaraRadera
 2. Den där jakten kan du avsluta....Sätt dej och titta på dom underbara bilderna på din blogg, så blir du överöst av en storm med julstämning så det räcker och blir över !!!
  - Tack snälla för du tittade in hos mej och lämnade en hälsning ♥
  Nu håller jag tummarna för att ni också får en vit jul och en riktigt mysig och fin sådan !
  Kram / Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla