onsdag 10 februari 2016

Brr...vad ruggigt!
Kvittrande fåglar och lite varmare vindar fick nog många att tänka; nu kommer våren! Men som brukligt vid denna tiden på året väntas så klart både ett eller flera bakslag. Det första kom i morse med snöslask i trädgården när rullgardinen for upp. Usch! Regn och ruggigt! 
Annars ligger jag i startgroparna med beskärning. Men idag tänkte jag om. Det får nog allt vänta några dagar till. Dumt att gå där ute och frysa. Några som dock inte har så mycket annat att välja på utan står i rabatten och ser lite frusna ut är snödropparna. De väntar precis som vi på solen.

Må så gott!
Kram Milla
4 kommentarer:

 1. Tänk att de vågat sig upp, trots vädret. / Britt

  SvaraRadera
 2. Visst är det så, den ena dagen tror man, men nästa dag fylls med tvekan, vantar och mössa åker på igen. Små snödroppar, även här. De ser frusna ut, väntar på sol och värme för att öppna sig. (Lite som vi ;o)
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Åh så fint med snödroppar! Vi hade bara 1,5° i morse, men man känner ändå att våren är på väg. Så mycket ljusare och det är härligt.
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 4. Vilka söta små snödroppar! Vi hade riktig snö här i morse! Men det är ju så vid den här tiden, det är lite labilt vädret. Lite sol hade vi också och det var en ganska fin dag!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla