tisdag 23 februari 2016

Ett år till...

Härom dagen la jag till ännu ett år på min livslinje. Huvalen! Min syster brukar prata om den där stegen med bilder som förställer kvinnans åldrar, ni vet. Jag befinner mig nu ett år ifrån toppen. Mitt i livet måste väl det betyda! Sen tippar det över mot "dösidan"... Men som sagt det är ett tag dit och födelsedagen är ju inget jag hetsar upp mig över nu för tiden. Men fira bör man i alla fall! Jag gillar att fira - lite vad som helst faktiskt, stort som smått. Det är trevligt och en anledning till att träffas! Eftersom det var ledig dag bjöd jag in till både frukost och eftermiddagsfika. För att suga på karamellen hela dagen:-) Sen slumpade det sig så att när kvällen kom satt jag på konsert med fantastiska Lisa Nilsson. Den kvinnan hon kan sjunga hon!


Som sagt, nu för tiden gläds jag mer upp över alla vackra blommor som kommer med gratulanterna. Tulpaner i alla dess färger. En del talade till och med franska:-)


Några var rosa andra röda.


Sen var det den där snygga hortensian i lerkrukan. Och underbara orkidéerna från mor och far.Pärlhyacinter, rosor och liljor.
Och mitt i detta blomsterhav hamnade den lilla söta älvan med dinglande ben och en fjäril på foten. Hon kom fint istoppad i en tygpåse i plåtasken. Där låg även en glasflaska med guldstoft...
Vem kan behöva en liten puff av guldigt älvstoft mån tro?

Kram Milla


6 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott:) Härligt och dela upp dagen så som du gjorde 😊

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott:) Härligt och dela upp dagen så som du gjorde 😊

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott säger även jag. Det är nog tacksamt att ge dig blommor. / Britt

  SvaraRadera
 4. Gratulerer med dagen som var. Ja, takk til alvestøv.
  Ha det godt! Anne

  SvaraRadera
 5. Gratulerar Milla!
  Kram Marika

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla