söndag 31 mars 2013

Vårteckensutmaning 2013 från södra Halland...

Då var det dags för det halländska bidraget till Annicas Vårteckensutmaning 2013. Och vad kan väl passa bättre då än, att det äntligen är årets första härliga vårdag med klarblå himmel och strålande solsken över Laholmsslätten! Passade på att klippa ner gräsen i rabatterna. Blir det varmt så börjar de sätta fart och då är det synd om inte det är gjort. Man vill ju inte klippa bort de gröna fina grästopparna sen direkt. Underbart att få plocka fram skottkärra och sekatör!
Våra goda grannar flaggar för påsken! Mer svenskt kan det knappast bli.
 Äntligen kan man se vad som börjar spira i rabatterna. Innan har jag sprungit förbi landen med mössan nerdragen och halsduken uppdragen över ansiktet för att slippa den kalla vinden. Nu öppnar sig en ny värld - vårens värld! Och mycket är på g...
 Pioner...
 stockrosor och aklejor.
 De lilla scillan trycker sig upp mot värmen vid ytterväggen.
 Yes, tulpanlökar!
 Min i höstas nyplanterade rönn - Ros-Mari, har vaknat.
 Favoriten - Camassian med sina underbara blommor. Jag längtar!
Men mest av allt njuter nog ändå mina flickor av vårsolen. Lilla syrran nöjd över att stora syrran är hemma på besök över helgen och ledig ifrån skolan. Härligt med syskon!
 
Många stora kramar ifrån Halland!
Milla
Vill du kolla in fler Vårteckensutmaningar så klicka på bilden och titta in hos Annica.
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Så underbart vår-igt nere i söder. Flickorna och scillan får mig att le, att sitta och gotta sig i solen, hur underbart är inte det. :))

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga vårtecken. Våren har helt klart kommit längre hos dig än hos mig.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Oj vad det knoppar hos dej, vad roligt! Soligt har vi haft det hur länge som helst men de iskalla nätterna gör att dagsmejan inte hinner sköta sitt.
  Ha en fin vecka

  SvaraRadera
 4. Oj vad mycket vår du hittat denna vecka, underbart!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Härligt att få börja! Jag tänkte också grovrensa lite idag. Än är det inte läge för att köra skottkärra, men med en hink och en sekatör kommer man en bit :-)

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla