lördag 2 mars 2013

På mässa...

I går var jag på trädgårdsmässa nere i Malmö. Kul att få inspiration och framför allt roligt att tillbringa en heldag med världens bästa tjejer - Carina, Annika och Ellan.
Dessa tre godingar lärde jag känna under min trädgårdsmästarutbildning. Idag kan jag tänka så här - hur klarade jag mig utan dem innan?! Alla glada skratt, nördiga odlings-, växt- och trädgårdsdiskussioner, mysiga fikastunder, utflykter men framför allt tre "bollplank" i stort och smått. Härligt! Tack för att ni finns!
 Vi fick oss en dos grön/gul vårlängtan...
Mmmmm... 
 Julrosor i massor ifrån Ulriksdals trädgård i Kivik. Väldigt svåra att motstå! Blev en 'Silver Dollar' (inte den på bilden dock), att öka på samlingen med hemma i trädgården. För två år sedan köpte jag en helt bedårande rosa fluffig julros. (Undras hur den mår egentligen, får nog ut på ett span tror jag.)
Pynt i massor.
Lökar i drivor...
 
 Kommer mer imorgon...
 
Kram
Milla

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder ! Det behövs verkligen just nu. ;) I natt var det storm, det var bara att hålla i sig...
  Må så gott !
  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Trädgårdsmässa! Vad skulle jag inte ge för att få stroa omkring en heldag på en trädgårdmässa! Lovely!

  SvaraRadera
 3. Åh tack själv. Det är tur vi har varandra vem skulle annars orka lyssna på vårt nörderi? Jag känner mig konstigt nog superpeppad trots snön, tror nog det var mässan och sällskapet som kickade igång mig.
  Stor kram Ellan

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla