fredag 14 februari 2014

Videkissar i stora fång...


Nu är det videkissarnas tid. Så mjuka och fina att man inte kan få nog:-)

Jag har ett hemligt favoritställe dit jag går varje år vid denna tiden för att se om viden vaknat. Det hade den och i helgen ska jag njuta av ett jätteknippe på köksbordet.

Ha en riktigt fin alla hjärtans dag!
Kram Milla

3 kommentarer:

 1. Lyckost dej, som har ett videkiss-ställe! Här finns de inte i så stora bestånd. Inte alls faktiskt i min närhet. Jag får köpa lite kvistar, sätta i vatten. Och sen hoppas på rötter i vasen. Har faktiskt hänt. Då planterade jag kvistarna, det blev fort ett JÄTTEträd, som fick huggas ner. Men jag ska försöka igen, sen ska jag tukta efterhand, så det bli lagom stort. Är så härligt att lyssna på humelsurret i kissarna.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Lyckost dej, som har ett videkiss-ställe! Här finns de inte i så stora bestånd. Inte alls faktiskt i min närhet. Jag får köpa lite kvistar, sätta i vatten. Och sen hoppas på rötter i vasen. Har faktiskt hänt. Då planterade jag kvistarna, det blev fort ett JÄTTEträd, som fick huggas ner. Men jag ska försöka igen, sen ska jag tukta efterhand, så det bli lagom stort. Är så härligt att lyssna på humelsurret i kissarna.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Lyckost dej, som har ett videkiss-ställe! Här finns de inte i så stora bestånd. Inte alls faktiskt i min närhet. Jag får köpa lite kvistar, sätta i vatten. Och sen hoppas på rötter i vasen. Har faktiskt hänt. Då planterade jag kvistarna, det blev fort ett JÄTTEträd, som fick huggas ner. Men jag ska försöka igen, sen ska jag tukta efterhand, så det bli lagom stort. Är så härligt att lyssna på humelsurret i kissarna.
  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla