söndag 16 februari 2014

Trädgårdsfärger - riktigt rött

Veckans trädgårdsfärg är riktigt rött. Jag har inte direkt några blommor i mina rabatter som är riktigt röda. Men en sak vet jag och det är att jag längtar till att vallmon blommar. De är många, knalliga och slår det mesta när dess tid är inne. En riktig höjdare, som är nästan omöjlig att utrota men vad gör det. Det gäller att begränsa...

 
Vem kan motstå en bricka full med solmogna tomater? I år hade jag tänkt begränsa antal sorter i växthuset men det gick åt skogen direkt. Fler sorter än vad som nästan får plats..oj, oj. Hittade även en sort som heter "Milla". Tvungen att prova, så klart!

Körsbärstider! Hoppas på en bärrik sommar. Snart är de syltade körsbären från den gångna sommaren slut. Försvinnande goda om de serveras varma med gammaldags vaniljglass. Blir det en lika fantastisk vinbärsskörd som i somras detta året mån tro?Ha det gott!
Milla

4 kommentarer:

 1. Hej, så vackra bilder du bjuder på, härligt en så grå dag som denna! Tack för titten kommer gärna tillbaka:)
  Marie

  SvaraRadera
 2. Jag kan aldrig se mig mätt på när vallmon kränger av sig sin mössa. Ett fantastiskt skådespel i ett tempo där jag hänger med. ;) Trots att det går så fort.
  Frukt och bär verkar annars vara lika vanligt som blommor i att presentera denna färg. Och jag blir så läskad av både tomater och körsbär, men vinbären väljer jag att titta på.
  Kram Charlotta

  SvaraRadera
 3. Vallmo är så vackert, önskar jag hade några i mitt stenparti som kunde stå där och vaja i vinden. Tomater har vi ständigt ett helt lass av i kylen, min minsta son är "tomatoman" eller något liknande och kan äta hur många som helst.
  Ha det fint i vårsolen nu!
  Kram Annica

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla