torsdag 20 mars 2014

Att längta...
Igår kväll satt jag och raderade gamla bilder som tog upp en massa plats i mobilen. Då såg jag gröna sköna kort tagna förra året och drabbades av riktig sommarlängtan! Dagen som varit har dock bjudit på fantastiskt väder. Den gav oss en liten föraning och vad som komma skall när kvicksilvret kröp upp mot 14 graders sträcket fast att vinden tog i emellanåt. 
Men, då de vackra vädret lockar en utomhus ser man allting så tydligt. Staketet har antagit en grön algnyans, rosenbågarna har blivit sneda i alla stormar som dragit förbi och gräsmattan bucklig. Förstår inte...när hände detta? Tur att blad och blommor täcker det mesta och lurar ögat :-) Snart kan jag gå på den här gången en sommardag och lukta på rosorna.

Och jag ska sitta lata sommardagar med en god bok på altanen och känna doften.


Jag ska odla i växthuset, mumsa på hallon och jordgubbar, gräva upp potatis och njuta av äppelblommorna en vacker morgon i maj.Men, men längta kan man ju, för tids nog kommer den - SOMMAREN!
Först ska vi hänföras av allt vad våren har att erbjuda!

Många marskramar från
Milla

3 kommentarer:

 1. Vilken skillnad det är på trädgården de olika årstiderna. Det är det som är tjusningen med de fyra årstiderna. Fast nog kunde väl sommaren vara lite längre.

  Må så gott

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga sommarbilder. Nu längtar man. :)

  SvaraRadera
 3. Oj, vad man längtar till din trädgård!!!
  Kram
  Annika

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla