tisdag 29 april 2014

I Keukenhof för en dag...En underbar långhelg i Amsterdam med sju härliga tjejer gick fort. Men ack så trevlig den var! I fredags besökte vi, så klart, det makalösa tulpanfrosseriet i Keukenhof. Ingen av oss hade tidigare varit där och jag kan nog tala för alla när jag säger att det var helt, helt otroligt! Så fantastiska planteringar och sååå mycket av allt går knappast att föreställa sig om man inte själv upplevt det. Det tog aldrig slut. Nu är det ju också så att det är helt vansinnigt svårt att välja ut några få kort att lägga upp här på bloggen, så tyvärr...men ni kan ju alltid skrolla ner om ni tröttnar:-). Man vill ju liksom dela med sig!


Många foton blev det:-) 

Och jag min vana trogen låg nästan och kröp på alla fyra. Vad gör man inte för att få till lite bilder i motljus...
Sen fanns det även annat än tulpaner som blommade.Alla tänkbara färger och former. Strama och eleganta, höga och låga och fluffiga som gräddbakelser.
Det var svårt att inte bli betagen eller bortkollrad till och med.
En vacker tulpanflod! Detta var mångas favoritobjekt i alla fall av antal ivriga fotografer att döma. Det kunde ju i och för sig också ha berott på att vi just då hamnade ibland en del japaner...(Man kan ju inte annat än avundas deras stora och fina kameror. Skulle man vilja ha råd med...)


Nästan som en pion. Även doften.


Är du kvar??? Här kommer bara några till...


 Snyggast? Ja, nästan faktiskt om jag får välja. Lite sinnebilden av en holländsk tulpan, som är avbildad på en gammal oljemålning.

Sen kan man ju inte annat än älska blandningen av tulpaner och anemoner. Underbart!
Det tog aldrig slut...Vi blev nästan yra i mössan. Tur att vi hade en buss att passa
 annars hade vi nog suttit där ännu.Fantastiskt nöjda med dagen lyckades vi dock slita oss ifrån färger, former, dofter och överflöd.
Vem som tog detta gruppfotot? En glad japan så klart!

 Må så gott!
Kram Milla

2 kommentarer:

 1. Vackra bilder! Förstår att det måsta ha varit en upplevelse att befinna sig i en mindre ocean av tulpaner och andra fina blommor!

  kram louise

  SvaraRadera
 2. Jösses, så vackert! Måste varit som i Paradiset...
  Svårt att välja ut den vackraste - absolut!
  Fint att få se, vi som aldrig varit där.
  Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla