söndag 26 juli 2015

En rosenrosa gång...

Vår gång utanför entrén är full av härliga rosor och de flesta går i rosa toner.
Men efter blåst och regn har de antagit en mer liggande och utåthängande ställning, Det är svårt att ta sig fram utan att antingen fastna med kläderna i taggarna eller bli blöt av regntunga grenar. 


Här trängs 'Zephirine Drouhin', 'Stanwell Perpetual och 'Queen of Sweden' med 'Valdemar', vars rosennställning dessutom kapsejsat så den hänger verkligen ut över gången.
Först är 'Valdemar' skarpare rosa men ju längre tiden går desto ljusare blir blommorna.
I år har den blommat helt fantastiskt!Mittemot 'Valdemar' blommar även 'New Dawn' för fullt,


tillsammans med 'Louise Odier' och 'Great Western'Här blommar även en vita och ljust gula rosor men just idag såg man de rosa så fint och de doftade så härligt när jag stannade och stack ner näsan ibland rosenbladen.

Ha en fortsatt skön söndag!
Kram Milla

12 kommentarer:

 1. Så underbar lummig och doftande rosengång. Man förstår varifrån rosen har fått sitt namn, eller är det färgen som har fått sitt namn från rosen?
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med dessa ljuvliga rosor, dem bästa är dem som luktar mycket i kombination med att dem är fina. Så härligt lummigt det ser ut. Väldigt fina bilder i förra inlägget om rabatten också. Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Underbara Valdemar, jag planterade honom förra året och i år blommar han jättemycket.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Så ljuvligt det måste vara att gå där och sniffa på alla vackra rosor! Här har blåsten gått hårt åt em idag och flera stora kvistar har blåst sönder så vi har en praktfull bukett i köket! Må så gott! Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilken ljuvlig rosgång. Så underbart det måste dofta när man passerar. Valdemar är så fin, hade den i min förra trädgård. Ha det fint/ Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Wow vilken vacker rosengång ,måste vara en härlig doft. Valdemar är en riktig förförare.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 7. Ett riktigt rosregn över gången. Jättefint. / Britt

  SvaraRadera
 8. Ljuvlig rosengång, lite busig.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Du har nog den vackraste rosenträdgård jag någonsin sett, den är magnifik ur alla vinklar och vilka färger och tänk att det blommar så in i norden den här sommaren. Är det den friska luften som gör det!? Underbart vackert!
  Agnetakram

  SvaraRadera
 10. När jag läser Valdemar så kommer alltid en rosenkatalogs lovord upp i huv'et. Din härliga bild visar verkligen hur vacker han är. Att få gå längs en rosendoftande gång låter som mumma.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 11. Hjälp så fint! Härliga färger!!! ☺️

  SvaraRadera
 12. Vilken underbar rosengång du har!!! Jag väntar på att min valdemar ska bli lika stor som ditt exemplar!!! Härlig sommar inspiration.

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla