fredag 31 juli 2015

Mera rosa...

Värst vad rosa det är hos mig:-) Inte bara rosa rosor utan även
 astilben och det fluffiga älggräset börjar att blomma nu. 

För att inte prata om den ljuvliga höstanemonen, som allra bäst nu!Höstfloxen står framför altanen och har så smått börjat avisera sin ankomst.


Fast ok, bara en ros till då, En efterlysning! På bågen vid köksträdgården satte jag för tre år sedan en rosa småblommig ros och jag kan för mitt liv inte komma ihåg vad den heter och etiketten har försvunnit. Har för mig att det var någor svenskt men kan ha fel. Är det någon som av en händelse vet vad hon heter får ni jätte gärna höra av er. 


Önskar er alla en riktigt härlig helg!

Stora kramar
Milla

6 kommentarer:

 1. Mycket snyggt i rosa. Mina astillbe vill inte trivas hos mig, vet inte vad jag gör för fel.
  Jättesöt ros, jag vet inte vad det kan vara. Det första som kom upp i huvudet var Bonica Climbing, men jag har den inte själv och vet inte riktigt om den ser ut precis så:) Men ett förslag i alla fall:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Rosa, rosa, rosa... Det blir lätt mycket rosa i trädgården, speciellt om man har rosor. Det är nog ingen slum det där med rosa och ros, eller hur? Nu längtar jag efter att "plocka in" höstanemoner i trädgåren. Hade dem förr, inser att jag "behöver" dem. Ingen aning om rosens identitet, men det var en frodig och blomglad typ minsann.
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Riktigt romantiskt rosa. Rosor kan jag inget om. Det rosa älggräset var verkligen fint. / Britt

  SvaraRadera
 4. Är ingen rosa människa men.....i min trädgård är det den färg som dominerar......=)
  Tack för härliga bilder och massor med inspiration....!!!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Nej, rosor är jag inte bra på och inte har jag sett en ett rosa älggräs förut, men det ser sött ut som sockervadd. Har märkt att det är en hel del rosa här också.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det ser ut som en Rosenholm! Titta gärna på min blog på inlägget jag gjorde om min ros om du känner igen den!

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla