söndag 16 augusti 2015

Hos fantastiska Annika...

Uppdateringar som datorn kör är inte alltid av godo. Den senaste som skedde gjorde min dator jätte konstig. En hel vecka har den krånglat och ingenting har fungerat. Men nu, äntligen har jag fått ordning på den och rensat upp i program. Jag kan lägga in bilder igen och göra blogginlägg! Hurra! Med ett uppdämt behov får ni därför förbereda er på många bilder i detta inlägg...:-)

  

Så här är det förstår ni. Under trädgårdsresan till Danmark i juni fick vi ju inte bara se vackra trädgårdar och växter utan lärde även känna många nya härliga trädgårdmänniskor. En av dessa var underbara Annika Christensen. Denna positiva, pigga, glada och många-järn-i-elden kvinna har vi därför varit och hälsat på i veckan som gick. Så roligt att få se hennes paradis med vidunderlig utsikt över det skånska landskapet! 


Hon lever som hon lär och odlar det hon äter. 
Platser för avkoppling, odling, kreativitet och gemenskap och fullt av stilleben överallt. Ni förstår ju att våra kameror gick varma...Annika, som driver bloggen Naturliga Ting och även skriver och fotar Annikas dagbok i Allt om Trädgård har verkligen en fantastisk trädgård! Hon driver upp fröer och provar nyheter och det står krukor överallt i en ljuvlig blandning av grönsaker, perenner, kryddor och ettåringar. Kanske var ni på Sofiero och såg hennes och Cecilia S-Tukiainens utställning "Vår i kruka" i april i år? 

Växthus med pelargoner, tomater, gurkor och skojjiga nyheter.
Bra å ha låda!
Ber om ursäkt för denna bildbombning men det var svårt att sålla...

Tack för titten Annika! Vi kommer mer än gärna tillbaka:-) 
Om du har möjlighet att besöka Sofiero Slott utanför Helsingborg så hittar du Annika på "Den stora trädgårdsfesten" där den 28-30 augusti.


Ha en riktigt underbar ny vecka! Här väntas idel solsken!

Söndagskram från
Milla


7 kommentarer:

 1. Tack för alla de fina bilderna! Be inte om ursäkt för bildregnet, jag gillar det:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att se Annikas trädgård med andra ögon. Tack för titten!
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt reportage! Det var roligt att få se Annikas trädgård från en annan synvinkel än hennes egen!!! Så läckert och hon verkar ha många järn i elden, verkligen, imponerande tjej! Och du också, för du tar så fina bilder!
  Agneta kram
  p.s. när datorn krånglar känns det som om hela livet krånglar, är det inte märkligt.......skönt att det redde ut sig till sist!

  SvaraRadera
 4. Det ser verkligen fint och mysigt ut. Och det trodde jag nog att det skulle vara hos henne. Mängden av blder var precis lagom. / Britt

  SvaraRadera
 5. Många jättefina bilder!! Det ser ju helt fantastiskt ut i hennes trädgård!
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 6. Så kul att få se duktiga Annikas trädgård! Och trädgårdstur till Danmark låter som rena himmelriket. Nästa år ska jag verkligen satsa på fler trädgårdsresor. Englandsresa skulle också var rena paradiset och åka till och titta på trädgårdar.

  SvaraRadera
 7. Åhh så roligt att se bilder från Annikas trädgård och vilka fantastiska bilder du tagit !
  Tack för att du bildbombade !!!
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla