söndag 29 september 2013

Tjejhelg i Palma...


(Ursäckta "inläggsglappet" men vårt internet har strulat i veckan. För att ta igen detta blir det desto fler bilder idag istället...)

Vad vore livet utan vänner? Förra helgen tillbringade jag med fem av mina bästa barndomsvänner i Palma på Mallorca. Och vet ni. Det bästa med detta glada gäng är, att då vi känner varandra så väl, blir livet avslappnat och skönt och man får verkligen lov att vara den man är med alla små egenheter det nu kan innebära. Vi tar vid där vi slutade sist vi sågs, vilket för somliga av oss inte är mer än någon gång om året.

Ombyte i vardagen måste man ha och särskilt så här på höstkanten efter en intensiv trädgårdperiod är det skönt att bara släppa allt och se något annat, någon annans grönska:)

Palma då? Så mysigt! Man kan väl kortfattat säga att vi var inte de enda svenskarna där! Alla underbara gränder, härlig strand som inbjöd till sol och bad mellan shoppingrundorna och så fantastisk mat så klart. Inte konstigt att det lockar oss nordbor!
 


En riktig godis affär...
 
 
Uppe tidigt för att handla frukostbröd.
 
 
Utsikt mot balkongen från vår lägenhet mitt i gamla stan.

 
Palmas vackra katedral ett riktigt landmärke.

 
Vackert pampasgräs i både rosa och vitt.
 
 
En dag skumpade vi iväg med ett gammalt tåg rakt ut i Mallorcas fantastiska natur. Det tuffade på i maklig fart över berg och genom olivlundar. Även flera citron- och apelsinodlingar passerades och vi såg förväntansfullt fram emot vad slutstationerna Soller och Puerto de Soller hade att erbjuda.
 
 
 
 
 
          

Det blev en jättehärligt slapp och skön dag med sol, bad och så klart ett glas sangria!
 
 
 
Ack, vad tiden går fort när man har roligt!
 
I planet på vägen hem fascinerades vi över alpernas snötäckta toppar och det spånades friskt över vart vi skulle resa nästa gång? Korsika kanske...Vi får väl se:)
 
 
Väl hemma igen möttes vi av ännu en fantastisk höstvecka med strålande solsken och ljuvliga dagar. Idag har trädgården fått sig en riktig höststädning. Äpplen har plockats, växthuset rensats, lusthuset tömts och utemöblerna burits in. Hösten är härlig!

Ha en riktigt fin vecka!
Kram
Milla
  

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla