torsdag 26 december 2013

Minusgrader...


Idag vaknade vi till en morgon med minusgrader och lite, lite rimfrost ute. Efter en julafton då det var över tio grader varmt när vi körde hemåt runt midnatt och en promenad till julottan i regn så kändes detta mer "juligt".
 
 
Luften var uppfriskande och minsann, skymtade inte solen fram där bakom slöjmolnen.
En härlig dag, såg lovande ut!
 
 
 
Med småkusiner på besök kändes det nödvändigt att ge sig ut. De behövde springa av sig. Vi också för den delen. Julmaten hade satt sina spår...

 
  Picknick korgen fylldes med julskinks- och gravlaxsmörgåsar, överblivna saffransbullar, klenäter, pepparkakor, kaffe och rykande varm choklad, Sen drog hela gänget ut till stranden. Där är stora ytor att springa på:-). Många var ute och promenerade och både hästar och hundar fick följa med för att njuta av den bleka decembersolen, som tittade fram emellanåt.
 
 
 
 
 Önskar er alla en riktigt god fortsättning på julen! I morgon är det åter vardag och då ska jag ge mig ut i växthuset och klippa vinrankan.
 
Kram Milla
 
 

 

2 kommentarer:

  1. Det är trist med en grön jul, men ni verkar ha haft det supermysigt i alla fall. Vi fick ett tunt snötäcke inatt, så just nu är det vitt och fint. Men väderprognosen säger +6 grader imorgon, så det lär ju försvinna lika fort igen.
    God Fortsättning på er med!
    Kram Annica

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder. Plusgrader här och inte lika vackert.

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla