onsdag 18 december 2013

Svens framfart...


Idag var jag nere på stranden för första gången sedan stormen Svens framfart. Hade hört om förödelsen och även läst om det i dagstidningarna men ville se själv med egna ögon hur det såg ut.
 


 
Vågorna och vattnet hade ätit sig in i dynerna. Det var ingen vacker syn och det känns som att stranden blir bredare och bredare för var storm...
 
Mildvädret håller i sig och lågtrycken matar på dag efter dag. Vilket trist julväder vi verkar gå till mötes. Bara regn, regn, regn. Gröna jular är vi förvisso vana vid på västkusten men lite rimfrost hade varit trevligt.
 
Må så gott!
Milla
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Ja, man blir inte glad över deras framfart. Ungefär samma känsla som när Gudrun hälsat på här. Fast då var det träd det gällde. Som låg som plockepinn överallt. Huga vilka krafter.
  Ha en fin kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Men fy vilken åverkan han gjorde. Vi hade bara litet allmän blåst.

  SvaraRadera
 3. Lite tragiskt med alla dessa stormar som förändrar och förstör naturen! Sven klarade vi oss ifrån, men jag minns med bävan både Gudrun och Per!

  Önskar dig en riktigt härlig julhelg! Själv har jag just påbörjat min julledighet - och med eller utan snö så ska här njutas!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Och nu har vi en ny gubbe på gång här hos oss, oj, vad det stormar och jag läste i tidningen att i morgon skall det storma på riktigt. Tur man står stadigt på jorden och inte blåser bort! Konstigt väder, eller hur!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. We wish you a Merry Christmas,
  RW & SK

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla