söndag 21 september 2014

En träff med likasinnade...

I veckan har vi haft träff med laholmskretsens medlemmar i Trädgårdsamatörerna. Det var första gången jag var med och även syrran hängde på. Det är så inspirerande och roligt att få komma hem till andra och ta del av deras trädgårdsdrömmar och idéer.


Precis i utkanten av stan ligger trädgården. Här har den händige mannen i huset byggt långa och verkligt fina stenmurar runt tomten. Ovanpå muren växer olika fetbladsväxter.


Det märktes att vi var hos ett par äkta trädgårdsamatörer! Många olika slags buskar, perenner och träd. En köksträdgård med ett fint litet växthus och en vacker damm på innergården fick vi njuta av i den vackra och soliga septemberkvällen.

 Kvällen avslutades vid dammen med en kopp värmande kaffe, fika och trädgårdssnack. Värdinnan bjöd oss på läskande havtornssmoothie ifrån egen skörd. Mätta och nöjda begav vi oss åter hemåt när mörkret började lägga sig över trädgården. Alla med en varsin gåva i handen. En ny växt!
 Tack för ett trevligt besök!

Ha en skön söndagskväll!
Milla

3 kommentarer:

 1. Vilka murar - så snygga och vilket jobb. Min morfar och hans bröder la ruskiga murar ett imponerande jobb. Visst är det inspirerande att besöka sådana trädgårdar. Tack för att jag fick följa med :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig trädgård och vilken vacker stenmur. Att ha mycket sten i sin trädgård tycker jag är fint och naturligt.
  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Önskar jag också hade murar runt trädgården, suck... Så fint. Roligt att besöka andras trädgårdar och så lyxigt att både bli bjuden på smoothie och få med sig växt hem. Det kör vi inte med här, däremot brukar värdinnan få en enkel gåva.
  Tror du kommer att få uppleva mycket roligt i föreningen.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla