fredag 5 september 2014

Morgonstund har guld i mun...

Går man upp tidigt får man mycket gjort...eller man kan åtminstone njuta av de härliga fuktiga mornarna som september bjuder på. 


Med en kopp kaffe i handen smyger jag runt i trädgården. Stoppar ett rött, sött hösthallon i munnen. Öppnar till ett smårått växthus och plockar en underbart god liten körsbärstomat.


Spindelnät hänger överallt mellan buskar och rosor. Säkrast att hålla upp handen framför ansiktet. Någon har varit flitig i natt😊


Min afrikanska lilja på altanen blommar och blommar. Jag klipper av en och sätter i en vas på pianot. Så kan jag njuta både inne och ute.


 Inte bara trädgården bjuder på vackra upplevelser. Igår svävade dimman vid foten av Hallandsås. En perfekt början på ännu en arbetsdag😊 

Må så gott mina vänner 
och trevlig helg!

Milla3 kommentarer:

 1. Vilken underbar start på dagen! Och vilken vacker utsikt över åsen/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tur att det finns de som är morgonpigga, till skillnad då från vissa andra, så att man kan få njuta av så vackra bilder.

  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej du har samma rubrik som mig i mitt senaste inlägg :) visst är det härligt på morgonen, traskar ut varje morgon och hämtar druvor till filen i växthuset och på väg dit kanske jag hittar något blåbär eller hallon! :)

  Min blå lilja är svårflirtad vill inte blomma detta år, bara den vita.

  Fina bilder, ha det gott hälsningar Ewa :)

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Alla hälsningar gör mig jätte glad!
Kram Milla